Детоксикация за лечение на всички болести

Основна цел на детоксикацията е да освободи тялото от всички натрупани токсини, натрупани в организма с които той не може да се справи. Основната причина за всички болести е замърсяването на тялото от въздуха, храната, водата и негативните емоции. Околната среда в която живеем е изключително мръсна- въздуха в големите градове е наситен с тежки метали, прах, храната и пълна с токсини, изкуствени торове, ГМО и др., стреса, свързан с оцеляването е огромен и всичко това разрушава имунната система. През кожата и чрез храната постоянно навлизат паразити, вируси и бактерии и веднага щом имунната система отслабне, те ни атакуват и започват да се размножават много бързо.

В гънките на дебелото черво има хранителни отпадъци, които  ако не се изчистят, започва гниене и разлагане и всички паразити се хранят от тях и се превръщат в колонни. Тогава започва БОЛЕСТТА. Страшно звучи нали?

Какво е решението?

Има много начини за чистене, а то е неизбежно минимум два пъти в годината.

Търсейки начин за детоксикация на моите деца, открих ШЕЙК ОФ и бях много доволна, че единствено той може да се използва от деца над 4 год., лесно се консумира-разтворен в чаша с вода, приятен е на вкус и абсолютно безвреден. Шейка спомага за разграждане на мазнините и полипите от дебелото черво, укрепва имунитета, подмладява организма, спомага за стопяване на излишните мазнини. Действието му се усеща 6-8 часа след приема. Съдържа люспи от псилиум или живовляк, родом от Индия. Обвивката на люспите от псилиума е богат източник на фибри и се използва при запек, раздразнени черва. Друга съставка е пандан- плод на растение, отглеждано в тропиците. Той укрепва нервите и нормализира кръвното, богат не фибри, фолиева киселина, желязо и калий. Друга ценна съставка е Инулин- естествен пробиотик, който понижава патогенните бактерии и стимулира развитието на полезни бактерии. Още една съставка- Каркаде се препоръчва при диабет, повишен холестерол, заболявания на стомаха и други.

Приема се по 1 прахче вечер, преди лягане, разтворено в 200мл. хладка вода,  след хранене. Изпиват се две чаши вода и не се консумира нищо до сутринта.

Основни предимства на ШЕЙК ОФ са:

-почиства токсините в организма

-укрепа кръвоносните съдове

-изгаря мазнините

-снабдява клетките с кислород

-подобрява имунитета

-намалява киселинноста в стомаха

-придава свежест и красота на кожата

За поръчки и повече инфо обадете ни се на 0878281677 или посетете магазин Гурме в гр.Ботевград на ул. Рила 14.

Публикувай коментара си тук

0

Моята количка