Лечебни храни ЕДМАРК

ЕДМАРК е компания, която произвежда лечебни храни. „Едмарк Интернешънъл България“ е част от международната компания „Едмарк“.

„Едмарк“ е основана през 1984г. в Малайзия. Към 2017г. компанията има над 50 клона в 28 държави – в Азия, Африка и първи клон в Европа- България. Името на компанията произлиза от думите „Ever Dynamic Marketing” – затова и буквата „D” е в червен цвят, който символизира динамиката. Заводът на „Едмарк“ се намира в Малайзия, гр. Селангор. Компанията разполага с всички нужни сертификати, доказващи най-високо качество на производство на своите продукти.  За „Едмарк“ работят над половин милион дистрибутори, които се радват на страхотни здравословни продукти и безценен маркетингов план.Продуктите са безопасни и могат да се прилагат и от малки деца. Популярни храни са

-Шейк Оф- детоксикира и чисти дебелото черво, а гниенето на храната там е причината за всички болести. -СПЛИНА- или течен хлорофил от черница е напитка с богато съдържание на витамини, минерали, микроелементи. Алкализира чудесно организма, пречиства кръвта, подхранва.

-МРТ комплекс е нискокалорична напитка, за изгаряне на мазнините. Замества едно хранене.Съдържа витемини, минерали и аминокиселини.

Всички продукти може да разгледате в Категория-Добавки, както и в магазин Гурме в Ботевград на ул.Рила 14.

 

Публикувай коментара си тук

0

Моята количка