КОРАЛ КЛУБ-натурални хранителни добавки за здраве. Какви продукти е добре да имате в домашната аптечка.

Корал Клуб е компания която от 1998 г. помага на хората да направят разумния избор на грижа за здравето си. Днес в асортимента на Корал влизат над 200 продукта за здраве, които се предлагат в 189 държави. Продуктите се произвеждат в 9 страни по света, отличават се с качество, безопасност и са със 100% естествен растителен, минерален и животински произход. Отговарят на изискванията на най-строгите сертификати.

Можете да намерите продукти които:

  • Подобряват качеството на водата, правят я жива и алкална- Корал Майн
  • Изчистват организма от вируси, паразити, гъби, бактерии
  • Активират функциите на черния дроб, храносмилателната и отделителната система
  • Спомагат за клетъчно хранене с допълване на 47 незаменими хранителни вещества
  • Подпомагат работата на сърцето
  • Укрепват имунната система
  • Осигуряват оптимално ниво на хормоните
  • Подпомагат костно-мускулната система
  • Понижават нивото на холестерола
  • Регенерират кожата
  • Укрепват паметта и възстановяват мозъчните съдове, паметта и жизнения тонус
  • Помагат при депресия, безсъние, нервно нопрежение
  • Възстановяват зрението
  • Предлагат детска възстановителна програма
  • Осигуряват оптимална работа на репродуктивната система

Искате ли да живеете дълго без да боледувате?

Ще отговорите с ДА, но как се грижите за себе си, ако пиете газирани напитки, ядете полуфабрикати и сладкиши, пиете алкохол, пушите. Смятате че когато болестта дойде, доктора ще ни излекува, но се разочаровате, когато това не се случи и търсите изход от задънената улица.

И тогава откривате, че холистичните методи помагат и осъзнавате колко е важна ежедневната превенция когато сме здрави.

Какво е нужно да имате в домашната си аптечка?

  1. Колоидно сребро-разтвор- за вътрешно и външно приложение. Воден разтвор на среброто помага на организма да се справи с вирусите и бактериите. При първи симптоми и за лечение на грип, простуда, след операции, висока температура. Разтвор с дестилирана вода, който може да пиете, да капвате в ушите, очите и носа. За външно приложение- при рани, акне, екземи и други. Може да се дава и на бебета и деца по 1 ч.л два пъти дневно. Може да се приеме ударна доза през 2 часа по 1,2 суп.л. първите 24 часа.
  2. Кора от мравчено дърво-Кората на мравченото дърво забавя дейността на ензимите на вируси и бактерии, увеличава устойчивостта на организма на бактериални и вирусни инфекции и активизира имуната система.
  3. Н-500- осигурява защита от свободните радикали и по този начин помага да се възстанови нормалната работоспособност на организма. За по- голяма ефективност се препоръчва 1 капсула „Н 500“ да се разтвори в чаша вода (не трябва да е газирана). Благодарение на този продукт проблемите с преждевременното остаряване и лошото самочувствие няма съществуват за Вас. Н 500 е източник на жизнена сила, издържливост, физическа и умствена работоспособност. Използва се при главоболие ,зъбобол, висока температура, мускулни болки и др.
  4. Пауър Мин-регулират минералния баланс на организма и активират работата на редица органи и системи, възстановяват нормалния рН баланс и предпазват за много заболявания, свързани с оксидативния стрес. Може да използвате като първа помощ при инсулт и инфаркт, слаб имунитет и др.
  5. Супер флора- Синбиотик съчетаващ пробиотици с пребиотик инулин способства развитието на полезните бактерии и заздравяването на микрофлората на червата. Инулина значително увеличава ефективността на пробиотиците. Подобряват храносмилането и метаболизма, участват в синтеза на собствени витамини и ензими, необходими за доброто храносмилане. Предотвратява хранителни алергии и интоксикации, увеличава защитните сили на организма, произвеждащи фактори за имунната защита.
  6. Микрохидрин- Мощен антиоксидант, който неутрализира свободните радикали, повишава издръжливостта, укрепва имунитета. Повишава издръжливостта при тежки физически натоварвания, спортни тренировки, тежка работа. Продуктът повишава мускулния тонус, намалява болката в мускулите и така по-лесно се се понасят натоварванията.

Защо да станете член на корал Клуб?

Безплатна регистрация, която ще ви направим в магазин Гурме или по телефона ви прави член на клуба. Ще получите клиентски номер, с който може да влизате в сайта на корал и да си поръчвате продукти с 20% отстъпка. Получаваш по имейл месечни промоции на продукти, трупаш точки, с които после може да пазаруваш или ти дават още отстъпки.

Повече за корал може да видите на Coral-club.com

 • Цените, които ще видите в сайта не са за членове на клуба, а за нерегистрирани клиенти.
 • Ако проявявате интерес, моля да се свържете с мен на телефона в Контакти или във ФБ- Кулинария Гурме

 

Публикувай коментара си тук

0

Моята количка